Donateurs van AchterhoekseBoeren.nl

De Achterhoekse Boeren website wordt geheel door vrijwilligers onderhouden en bijgehouden. Dit betekend ook dat alle gemaakte kosten gedragen worden door de vrijwilligers.

Daarom zijn wij van AchterhoekseBoeren.nl ook erg blij met een ieder die ons wil ondersteunen. Wil jij ons ook steunen? Vul dan even het formulier hiernaast in en wij nemen contact met je op.  Waarom rechtstreeks kopen bij de boer?
  Het is beter voor het milieu

  De producten komen van boeren uit de Achterhoek. Deze producten hoeven dus niet de hele wereld rond om bij jou terecht te komen. Op deze manier bespaar jij op de schadelijke uitstoot van het transport. Ook hoeven de producten minder uitvoerig of zelfs helemaal niet verpakt te worden. Dit scheelt weer in het gebruik van plastic.

  Producten uit je eigen buurt

  Jouw groente, fruit, zuivel, vlees, bloemen en planten komen gewoon van de boeren bij jou om de hoek! Lekker lokaal uit de prachtige Achterhoekse streek en dus niet uit een land ver weg. Daar wordt vaak ook gewerkt met onbekende bestrijdingsmiddelen en vaak slechte arbeidsomstandigheden.

  Eerlijke prijs, voor de boeren en consument

  De tussenhandelaren ende supermarkten pikken allemaal een graantje mee en de boeren krijgen maar een minimale marge. Maar niet als jij de verse en (h)eerlijke producten direct bij de Achterhoekse Boeren koopt. De boer verkoopt het meestal ook nog eens scherper geprijsd dan in de supermarkt. Goed voor de boeren en de consument.

  Vers van de Achterhoekse Boeren

  De producten komen vers van het Achterhoekse land of worden vers bereidt. Deze hebben dus niets te lijden gehad aan transport en de opslagtijden ergens in een magazijn. Zeker bij seizoensgebonden producten zoals asperges en aardbeien zie en proef je het verschil. Ook bij bloemen zie je duidelijk het verschil.

  Het allerlekkerst

  Een boer weet vaak als beste hoe hij met zijn product iets lekkers kan creëren. Probeer de sappen van een fruitteler maar eens. Of de kaas, yoghurt en vla van een zuivelboerderij. In de zomer heerlijk barbecueën met vlees van een Achterhoekse Boer. Dat is toch zoveel lekkerder dan die uit de supermarkt!

  Supergezonde producten

  Verse producten vol vitaminen, rechtstreeks van de Achterhoekse Boeren, zijn supergezond! Vooral als je ook nog eens met de fiets naar de boer gaat. Mooie natuur, mooie uitzichten en de gezonden beweging in frisse lucht. Heerlijk genieten van gezonde, verse producten die jij voor een eerlijke prijs hebt gekocht bij een Achterhoekse Boer.